Transformation

Renovering og revitalisering, 

Når bygning moderniseres og genoplives til ny anvendelse

Ark-Fab har igennem årene arbejdet med bygninger der i sin oprindelse har være enten kommerciel eller administrativ i deres anvendelse og for siden at blive ombygget til bolig.   

I samarbejde med b.la PKA og DEAS har tegnestuen bl.a. varetaget totalrådgivning af ombygning af større etageejendom på Hovedvejen i Glostrup – Lokaler der før var servicefunktion er nu bygget om til nye og attraktive lejligheder. Dertil er ejendommens klimaskærm totalrenoveret.

Et andet eksempel er Løngangstræde 22, hvor vi har være med til at skabe 18 unikke nye lejligheder i en gammel skolebygning beliggende 300 m fra Rådhuspladsen og 200 m fra Christiansborg. Der blev desuden skabt 4 ”Townhouses” i en sidebygning hvis oprindelse var vinlager.

Miljørigtige tiltag

Set ud fra et miljømæssigt hensyn, er bevarelse ofte mest hensigtsmæssig.

Ark-Fab har analytisk såvel som byggeteknisk ekspertise i at se muligheden i en given bygningsstruktur. I samråd med vores byggetekniske samarbejdspartnere udvikler vi et sammenhængende projekt, der både i rum, udtryk, materialer og teknik giver bygherre værdi.

Hovedvejen 114-116:  En tidligere kantine på toppen af en erhvervsejendom omdannes til lukrativ familievenlig lejlighed med egen inde liggende tagterrasse.